LASJUNAS

Voor UW nagels

Nagelstyling voor prachtig verzorgde nagels

"De juiste behandeling voor uitmuntende nagels. UW nagels."

Mooi verzorgde handen en kleurrijk gelakte nagels zijn vrouwelijk en sexy. Onze nagelstylistes houden ervan uw nagels uitmuntend te verzorgen. We werken met producten die de natuurlijke nagel beschermen, verstevigen en verfraaien.

Gelnagels

Wat is het verschil tussen acrylnagels en gelnagels ?

Veel mensen vragen zich af wat nu precies de voordelen van gelnagels ten opzichte van acrylnagels zijn. En terecht, want deze twee soorten kunstnagels lijken erg op elkaar. Het grote verschil zit hem in het uiterlijk. Gelnagels zijn wat dunner en flexibeler waardoor ze een meer natuurlijke uitstraling hebben dan nagels van acryl. Ook zijn ze iets zachter en buigzamer, waardoor ze minder snel breken. Daarnaast hebben gelnagels een glanzend oppervlak en heeft het zetten van gelnagels een wat minder penetrante geur.

Wat kun je verwachten van gelnagels?

Voordat de gelnagels geplaatst kunnen worden, zullen je nagels worden schoongemaakt en zullen je nagelriemen worden teruggeduwd. Vervolgens wordt de gel op de nagel aangebracht en met behulp van een klein spateltje in model gebracht. Wanneer je nagels de perfecte vorm hebben, mogen ze uitharden onder een uv-lamp. Zijn ze droog? Dan volgt nu het leukste moment. Je kunt je gelnagels namelijk gewoon lakken met nagellak en zelfs versieren met nail art. Kies een mooie kleur (gel)lak of laat je gelnagels versieren met glitters, steentjes, sjablonen of een French manicure.

 

Gelpolish/gellak

Ben je helemaal klaar met nagellak die snel afbladdert en wil je geen kunstnagels? Nagelstudio LasJunas biedt met  gelpolish dé oplossing! Hiermee heb je gegarandeerd prachtig gelakte nagels met de kwaliteit van gel. Met de gelpolish heb je in een half uur mooi verzorgde en gelakte nagels. De gel blijft 2 tot 4 weken goed zitten. Je zou kunnen kiezen om deze behandeling eenmalig voor een feest of andere gelegenheid te doen. Maar wanneer je voor een langere tijd van jouw nagels wilt genieten, kun je de gelpolish uiteraard laten bijvullen of kiezen voor een nieuwe polish kleur. Met een ruime keuze uit kleuren, zal er altijd een kleur voor je bij zitten en kun je ze verder nog versieren met glitters, steentjes of sjablonen.

 

French manicure

Deze behandeling bestaat uit een standaard manicurebehandeling, waarbij de nagels vóór het lakken (met blanke lak) worden voorzien van een mooie witte rand. De French manicure zorgt voor een naturel, maar toch extra verzorgde uitstraling.

 

Nail Art

U kunt het zo gek niet bedenken of de nagelstylisten van nagelstudio LasJunas kunnen het voor u schilderen of stempelen. Iedere nagel wordt met de hand beschilderd met miniscule kwastjes of met een stempel bedrukt. Verder kunnen wij u nagels versieren met glitters, steentjes, …. Hoe gek wilt u het hebben?

Op de pagina impressies vindt u foto’s ter inspiratie hoe gek het kan.