LASJUNAS

Veiligheid en hygiëne

Veilig werken

"Zowel voor u als voor onszelf is veiligheid en hygiene van groot belang. Daarom hebben wij als Lasjunas drie regels opgesteld dit wij hoog in het vaandel hebben staan als het om veilig werken gaat."

"Welke drie regels zijn dat dan ?"

1. Weten wat je doet

"Zowel voor u als voor onszelf is veiligheid van groot belang. Daarom volgen wij de veiligheidsinfo - nagelproducten voor de nagelstyliste welke is opgesteld door de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV)"

2. Certificering

"Weten wat je doet en hoe je het moet doen, is de basis voor elke goede nagelstyliste. Daarom is elke nagelstyliste welke bij ons werkt opgeleid en gecertificeerd als nagelstyliste"

Astrid Klerk

"Ik heb mijn opleiding bij Magnetic met goed behaald resultaat afgerond waardoor ik nu een gediplomeerd nagelstyliste ben. Tevens volg ik nascholing bij Magnetic voor het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen en technieken".

Joke Ruigrok

"Ik heb mijn opleiding ook gevolgd bij Magnetic. En ook met een goed behaald resultaat. Het was een hele belevenis maar super leuk om te doen".

3.Hygiëne

"Hygiëne is een absolute must bij ons. Daarom hebben wij enkele regels opgesteld die elke nagelstyliste moet volgen."

- Niet roken op de werkplek - Niet eten op de werkplek - Werk met handschoenen - Potten en flessen zo veel mogelijk dichthouden - Goede tafelafzuiging - Goede ventilatie voor verse luchttoevoer - Draag beschermende kleding - Werk in de juiste houding - Goede hygiëne in de salon, desinfectie van gereedschappen, tafeloppervlak en armsteun - Leeg dagelijks de prullenbak